18.8.2012

Vintti pimeenäSähköt vielä puuttuu, mutta muuten alkaa olla valmista muutamaa pikku juttua lukuunottamatta. Luulenpa että pääsen tänään siivouspuuhiin! :)

Lampunjalka on odotellut varastoituna ties kuinka ja kauan. Mustaksi sitä silloin suunnittelin maalaavani, mutta nyt näyttäisi siltä, että se sopii sellaisenaan makuuhuoneeseen. Varjostimen voisi tietysti ommella, sitten joskus.

Ette usko kuinka paljon yläkerran listoitus on aiheuttanut harmaita hiuksia. Kattolyhdyn takia aulan kattorakenne on aika haastava. Ylipäänsä yläkerrassa ei juurikaan ole tavallisia kulmia vinon katon vuoksi. Mutta, nyt nuo kaikki hankaluudet on ratkaistu (kuvassa vielä listat puuttuvat) ja kunnia siitä miehelleni, joka niitä on pähkäillyt ilman minkäänlasita aikaisempaa kokemusta. Itse olen toiminut aputyttönä ja ollut pitelemässä listoja ja massannut naulareikiä ja saumoja.

Rappukäytävän panelointia jatketaan vielä jossain vaiheessa koko eteisen seiniin, mutta voipi olla että se projekti saa vielä jonkin aikaa odottaa.


PS Rosebud availee kesän ensimmäisiä kukkiaan!

20 kommenttia:

 1. Oi! miten kauniita kuvia sinulla onkaan blogi pullollaan <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Ihanan levollinen tunnelma kiurujen huoneessa :) ja tuo lamppu, oioi! Tykkään hirmuisesti vanhoista, erityisesti just, jalkalampuista! Kaksi meillä on ja toivon saavani vielä joskus muutaman lisää.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! Oikein piti kahteen kertaan ihailla kuvat läpi...
  Ylimmän kuvan tapetti on ihana!

  VastaaPoista
 4. Iiihana lamppu ja tuo sävy kiurujen yöstä on meilläkin ollut "tahtoo"-listalla monta kertaa. Katon listoituskuva näyttää ihan samalta kuin meidän asunnossa :.) Meilläkin puuttuu vielä hieman listoja ja kyllä, niiden laittaminen ei toden totta ole kovin helppoa!

  VastaaPoista
 5. Oijoi, niin suloista siellä!

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ihana tunnelma siellä <3 Niin sulosta ja kirsikkamaista! :)

  VastaaPoista
 7. Tuo lamppu ja tapetti on aivan mahtavat! Tekispä joku meilläkin jotain näille seinille :)

  VastaaPoista
 8. Näyttää muuten aivan ihanalta! Hieman vihreänä täällä odottelen lisää kuvia, kunhan pääsette asettumaan!

  VastaaPoista
 9. Kaunista niin kuin sinulla aina :) Tapettivalinta loistava!

  VastaaPoista
 10. Sinulla on kertakaikkisen inspiroiva blogi ja ihana sisustustyyli! Olen kahlannut vanhoja blogikirjoituksiasi läpi vähän kerrallaan, koska saan niin paljon inspiraatiota teksteistäsi ja tosi hyvistä kuvistasi! Blogistasi huokuu elämää! Kiitos, kun jaat arkeasi ja kotiasi täällä meille!

  Kysymys: mistä olet hankkinut tuota sohvanpäällisenä näkyvää ruudullista kangasta? Oletko itse ommellut siitä peiton vai onko se siinä vain kankaana (vai onko se peräti valmiina ostettu peitto)?

  Kiitos etukäteen, ja mukavaa syksyn alkua sinulle ja perheellesi! :)

  t. Linda

  VastaaPoista
 11. Rakkaus sisustus, ovat osapuolia, jotka ovat erittäin hyvä. Olen nähnyt joitakin mielenkiintoisia tällä sivustolla. Toivon, että olet liian voi nauttia siitä.
  http://www.delightfull.eu/

  VastaaPoista
 12. Ihana toi tapetti:)
  Kieli pitkällä odotan lisäkuvia teidän kauniista kodista.
  Aika haastelliset joo tosiaan noi listat.

  VastaaPoista
 13. Todella kauniilta näyttää tuo Kiurujen yö! Taidankin tilata näytepalan, kun tapettitalon kuvassa tuo sävy näyttää niin erilaiselta.

  VastaaPoista
 14. Ainosofia, kiitos! :)

  Hanna, vanhat valaisimet on kyllä niin hurmaavia ja niitä joutuu välillä vähän etsiskelmäänkin.

  Anu, kiitos :) Huomaan, että tapettia olisi pitänyt laittaa enemmänkin, kaikille seinille. Vielä joutuu varmaan maalisutia heiluttelemaan.

  Marsa-Sininen Kuisti, listojen laitto vei tosi paljon aikaa, mutta ne vaikuttavat kyllä tosi paljon yleisilmeeseen.

  Peurankello, kiitos :)

  Teija, kiitos, kirsikkamaista tietenkin :)

  Peppi, olohuoneen seinät odottelevat täälläkin vielä tapetoimista. Yhden päivän urakka.

  VastaaPoista
 15. Nonna, taitaa viedä jonkin aikaa ennnen kuin kaikki tavarat löytävät paikalleen. Ja jotain huonekaluhankintojakin pitäisi varmaan tehdä. Mutta kuvia laittelen kyllä sitten kun vähän valmiimpaa :)

  Marie Elisabeth's rum, kiitos. Vielä lojuu paljon tavaraa siellä sun täällä, mutta eiköhän nekin aikanaan löydä omalle paikalleen :)

  Linda, kiitos paljon kivasta viestistäsi. Sohvalla oleva peite on pussilakana (Ellokselta).

  Jessica Hubow, thank you.

  Sannu, taitaa viedä tosiaan hetken, että paikat ovat kunnossa, mutta vähitellen...mutta ihanaa että on vhdoin tilaa!

  Anne, sävy todella kauniin sininen. minunkin kuvani taitaa tosiaan vähän vääristää.  VastaaPoista
 16. Ihana tunnelma kuvissa. Vallan pukkaa tapettikuumetta kun näitä kaunokaisia katselee. Lamppu on upea!

  VastaaPoista
 17. Piupau, kiitos. Vielä kun saisi lampppuun uusittua pistokkeen ja varjostimen...

  VastaaPoista
 18. Eka kuva on ihan kuin meidän olohuoneen nurkasta, paitsi noin kaunista lamppua ei sieltä löydy.;)Siniharmaa kiurujen yö on kyllä mun unelmatapetti, ollut meillä seinässä yli 9kk ja aina vain mä löydän siitä uusia sävyvivahteita valosta ja varjosta riippuen. Sanski

  VastaaPoista
 19. Onpa kiva tuo vaaleampikin kiurutapetti! Kaikki kuvat tapettitalon sivuilla on näyttäneet jotenkin tosi laimeilta ja tylsiltä, mutta hyvältähän se näyttää. Paha juttu sinällään, että nyt haluan tuotakin kiurua seinälle..

  VastaaPoista
 20. Sanski ja Rouva Vadelma, olen kyllä tyytyväinen kiuruihin. Aikaisemmin en ollut sitä ajatellutkaan enen kuin keksin tuon vaaleamman version Tapettitalon sivuilta. Väri oli ratkaiseva tekijä, kuten usein näissä tapettihommissa.

  VastaaPoista