20.1.2013

Kukkia pullossa
Muistin kaapin päälle unohtuneet vanhat kirpparipullot ja otin ne esille. Synttärikukkien viimeiset sinnittelijät saivat vielä vähän jatkoaikaa.  Nyt ne roikkuvat vähän nuupahtaneena värikkäissä maljakoissaan, mutta ovat silti aika ihastuttavia.

Pulla kasvattaa turkkiaan ja takkujaan. Turkin nyppiminen saa kuitenkin vielä odottaa, kunnes pakkaset hellittävät ja kevätaurinko pilkahtelee. Tammikuu on mennyt todella nopeasti, onneksi! Töitä ja liikuntaa, kotihommia. Siinä ne arki-illat hujahtaa huomaamatta. Kevättä kohden toivon vähän enemmän voimia iltaisin käsitöillekin. 

Meillä asustaa innokkaita pikku luistelijoita ja hiihtäjiä. Tänään taitaa äitikin suunnistaa lähipellolle tehdylle ladulle suihkimaan. Aamujumppakin jäi suunnitelmista huolimatta väliin,  kun uni maistui niin makoisalta :)Äitini toi mukanaan tuttavalta saadun vanhan ompelukoneen. Arveli sopivan sen meille paremmin. Jalaksissa komeilee isolla teksti: suomi. Ihan kiva on, mutta nyt en tiedäkään minne sen sijoittaisin. Aikas painava rohjake... Koneen saa irti, mutta pöytään jää aukko. Lasikansi pöytälevyn päälle olisi aika hyvä, jos tuo vielä paikan meiltä löytää.

Raikasta sunnuntaita! 14 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä pulloja! Tuosta alemmasta postauksesta tykkäsin erityisesti siitä, missä oli se sininen kaappi, ihana! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värillinen vanha lasi on kaunista, etenkin ne kuplat :) Turkoosi kaappi asustaa edelleen lastenhuoneessa. Tosin se on saanut uutta maalia pintaansa.

   Poista
 2. Mukavaa sunnuntaita sinnekin! Meillä on lapset jo hiihdelly ympäri pihaa aamulla. Itse en niin innokas hiihtäjä olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, en minäkään mikään himohiihtäjä ole, mutta ihan kivaa se on kun ottaa vähän rauhallisemmin ;)

   Poista
 3. Ystäväni teki juurikin samanmoiseen ompelukoneen pöytään mosaiikeista pinnan. Rikkoi vanhan tyyliset lautaset (muistaakseni 4 kpl), asetteli ne palasina uudelleen lautasen muotoon ja reunoille vaaleaa mosaiikkia. Saumasi ja niinpä sai suloisen kukkapöydän, jossa kukat ovat kauniilla aseteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitikin ehdotti, että jalkoihin voisi kiinnittää uuden puulevyn, mutta pidän kyllä tuosta vanhasta kuluneesta. Uloskin pöytä olisi kiva, mutta taitaisi ruostua...

   Poista
 4. kauniit pullot ja hyvät päivän ohjelmat :D meillä menee tismalleen samalla kaavalla, tänään "varastin" itselleni aikaa kun muu perhe pötkötteli piirretyillä; lähdin YKSIN kunnon hiihtolenkille! Huh oli rankkaa muta hurjan energinen fiilis siitä jäi!! =) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hiihto on kyllä tosi tehokasta, saa hyvin kulutettua kaikki herkut :)

   Poista
 5. Todella makea tuon koiran väritys, alta vaaleat ja päältä kullanväriset !

  http://elsanblogitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulla on tosiaan nyt aika hauskan näköinen kun turkki on pitkä.

   Poista
 6. Kauniita kuvia. Mulla olis kanssa maalla tuollainen vanha ompelukone mutta toistaiseksi en oo keksinyt mihin sen laittaisin...mä en varmaan raaskisi tehdä mitään mosaiikkia teuollaiseen vanhaan ompelukoneeseen kun tykkään niistä ihan tollaisenaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iikku. Joo, saa nähdä minne tuo pöytä sijoitetaan. Sitä ei viitsi kyllä jatkuvasti ees taas kanniskella, kun painaa aika paljon.

   Poista
 7. Ota ompelukoneesta kansi kokonaan irti,kera koneen ,ja tee siihen uusi kansi vaikka ihan raakalaudasta,jonka maalaat mieleiseksi....voit käyttää pöytää vaikka tietokonepöytänä....mie tein kouluikäsenä läksyni tuollaisen koneen pöydällä...kiva oli polkea samalla kuin oppi meni päähän:)hih.hih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raakalaudasta tulisi kyllä nätti pöytä...

   Poista